Helt og aldeles useriøst

img_2557

Ih, hvor kan man købe mange interessante ting!
Stødte lige på denne her fedtsøjle med insekter og tænkte:
“Nå, for søren, så er der proteiner for de tynde! Jamen, det er vist da også det nye sort.”
Det viste sig at være fuglefoder, så jeg må straks købe og se om det gør dem lykkeligere. Altså fuglene. Fedtindpakkede insekter – lækkert!

Og så sidder man og bladrer lidt i Samvirke – et i øvrigt udmærket magasin – og støder på lidt forskellige tilbud.
img_2418
Det første mine øjne fanger er en dehydrator og straks tænker jeg overgangsalder og svedeture men nej, det er bare endnu en køkkenhimstregims. Denne gang én, der kan indtørre frugt og grøntsager, så de kan spises som astronautføde uden det mindste spor af hverken fedt eller smag.

Og så i ud af øjenkrogen – måske en lille smule eksalteret og imponeret over hvad der findes af maskiner – synes jeg, jeg skimtede en hysterilampe, og nu begynder jeg for alvor at være interesseret. Men øv, i min opstemthed har jeg læst forkert – det er bare den gode gamle lysterapilampe og dét er set før. Ikke noget epokegørende dér.
img_2419

Nå, jeg har besluttet mig for at blive klogere jo ældre jeg bliver, og jeg har så rigeligt af køkkenmaskiner, så jeg søger efter interessante foredrag. Jeg finder denne side og bliver en kende overrasket.
fullsizeoutput_25c1 fullsizeoutput_25c0
Her fremgår det tydeligt at appelsinhud er i højere kurs end både selvsabotage, Stig Lommer og “Høns for viderekomne”. Kurset “Slip af med appelsinhud” er simpelthen fuldtegnet. Det har fået rød plet, der betyder: stoppropfyldt. Der plads på “Det gode børneliv”, men det er åbenbart slet ikke i lige så populært. Det er heldigvis muligt at komme på venteliste – pyha!
Gad vide hvem det er, der melder sig? Gad vide hvordan de ser ud? Og mon det er et krav, at man har appelsinhud? Det er i hvert fald rift om pladserne, så det må være noget der optager danskerne. Måske kan de bruge dehydratoren? Eller hysterilampen?

Det tegnede ellers til at blive en vild søndag formiddag: en dehydrator til at affugte appelsinhuden og al den unødvendige og ubrugelig svedproduktion vi damer må lægge hud til. Ja, det var bare ærgerligt, den men hysterilampen – det vil tage mig et par dage at komme mig over den skuffelse. Og den ville jeg have købt, selv om der ikke var medlemsrabat!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *