Mit første foredrag

fullsizeoutput_2538

I aften har jeg været ude og holde mit første foredrag.

Det kom som et lyn fra en klar himmel på grund af et afbud, så jeg røg på kontoret i eftermiddags for at skrive noter, nedslag i tekst, passager jeg ville læse op osv.
“Fint”, tænkte jeg, “så kan jeg ikke nå at blive nervøs.”
Efter et par timer syntes jeg egentlig jeg havde nogenlunde overblik – eller bedre blev det i hvert fald ikke – og drønede mod Køge i Volvoen. Her har jeg så tilbragt en del timer sammen med dameklubben Ladybird – 40 nysgerrige, lyttende og meget rare damer! Jeg spillede også lidt bossa på ghettoblasteren og der blev både solgt bøger og plader.
Det gik fint og jeg er glad.
Mest glad for, at jeg tror jeg fik formidlet præcis dét, jeg gerne ville – nemlig at livsglæden kan være en utrættelig drivkraft og at viljen til at ville have det godt, styrer for vildt!
Tak, alle I søde damer. Tak for aftensmad og sludder. Tak for ros og velvilje – nu er jeg er klar til nye steder og nye mennesker.

fullsizeoutput_2539

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *