Musik

skaermbillede-2016-09-21-kl-13-51-54
Misen & Backhausen – 2016
Læs pressemeddelelse som PDF: Her

Der kommer en tid, hvor man skal prøve noget nyt.
Mens jeg mindst venter det støder jeg på Thor og en helt anden slags musik end jeg plejer. Vi indspiller to numre: Seasons og Always Dancing og så ved vi, at det er et album vi må lave.
Vi flirter med bossaen, blues og balladen og jeg synes at også dette album er tidløst. Det er jazzy bossablues og et musik der egner sig til et glas rødvin, et hjertesuk eller en svingom – det er musik for livsnydere. Jeg synes man bliver glad af det!


skaermbillede-2016-09-19-kl-16-44-21
Musikken fra Ørnen – 2005

Mit og Jacobs bedste album! Selvfølgelig er der Forgiveness, som bare sad lige i skabet med det samme. Den sang ville bare være sådan og den er indspillet på Møn, langt ude i pløjemarken. På Williams værelse mellem legoklodser og Pokemons. For nu var vi så voksne, at indspilnings-grejet kunne være i en Netto-pose. Jeg er så stolt af det album. Jeg synes det er hudløst, sårbart og melankolsk. Det griber mig stadig om hjertet og rejsen – odyséen – er stadig dragende og fascinerende. Blandingen af sang og instrumentalmusik er også perfekt her, fordi tankerne og følelserne ikke hele tiden bliver påduttet én. Der er plads til både fordybelse og begejstring. Jo, det er jeg meget stolt af!


skaermbillede-2016-09-19-kl-16-43-48
Walk Up Wind – 1999

Så blev vi voksne, mere stilrene og klare i spyttet. Stadig engelsk, stadig sangen, melodien og det enkle udtryk i front. Jeg synes det holder og jeg holder af det! Kan stadig høres i bilen og under madlavningen. Sange om kærlighed – også den modne slags – om voksenliv og en enkelt Elvis Costello-fortolkning. Vi er helt sikkert blevet dygtigere her og jeg synes musikken lyder tidløs og vedkommende.


skaermbillede-2016-09-19-kl-16-43-34
Missing – 1998
Mere information: Her

Det allerførste album. Se hvor ung jeg var! Og så med lækkert polyestertørklæde mellem hænderne og nej, jeg var ikke nøgen. Jacob er den mystiske skygge bagved … Da albummet udkom var DK til Sanne, Anne og Lis. Gnags og Helmig. Alt var på dansk og her kom vi og troede vi var noget med et engelsksproget album a la Suzanne Vega. Albummet var absolut low budget og vi arbejdede hårdt. Små finurlige popsange på engelsk med både hjerte og smerte. Jeg synes stadig det er godt. Lyden er måske lidt gammeldags – det var dengang med spolebåndoptagere og mixerpulte på størrelse med huse. Men det er faktisk stadig et udmærket album.

  • 01 – Falling In Love With My Psychiatrist
  • 02 – Easy Living
  • 03 – Shining Eyes
  • 04 – Life In A Tent
  • 05 – Je Ne Regrette Rien
  • 06 – Have To Move On
  • 07 – Climb Every Mountain
  • 08 – I Am The Hero
  • 09 – Blue Sky 
  • 10 – Elements